Wat te doen in Charlois?

Wij zijn een Evenementen organisatie speciaal voor de wijk Charlois (Rotterdam).
Er worden veel leuke dingen georganiseerd in Charlois, zonder dat de bewoners dit eigenlijk weten. Mist u ook een restaurantje? Even gezellig kletsen? Een kopje koffie drinken voor niet teveel geld. Een leuk optreden van een bandje bezoeken in de wijk? Een voetbalwedstrijd, een dansvoorstelling of festival bijwonen? Het is allemaal te vinden hier in Charlois. Deze pagina is bedoelt als centraal punt voor leuke evenementen in Charlois. Wij organiseren over een aantal weken een leuk project, meer informatie zal volgen. Voel u vrij hier evenementen te posten of andere leuke dingen.

5, Maart 2015.

Jee, Taart van Hanneke!!

Zonder Suiker en Veganistisch!! Van dadel, havermout, avocado, walnoot, banaan, cacao en een beetje ahornsiroop. Kom een stukje proeven bij ‘Koffie&ambacht’.

taartje

 

7 Maart 2015

Schuif binnenkort aan bij CHARLOIS’ SPECIAL en geniet mee van veel hapjes en drankjes tegen een kleine prijs!

food

 

 

8, Maart 2015

loper zuiderpark

 

Lopers veroveren het Zuiderpark

Op 26 april organiseert Rotterdam Atletiek voor de vierde maal de Zuiderpark recreatieloop. Het Zuiderpark biedt een mooie autovrije omgeving en goede paden om te lopen. Iedereen is welkom om deel te nemen. De eindtijd is niet belangrijk, het gaat er om dat deelnemers plezier beleven aan deze recreantenloop.

De jeugd (6-12 jaar) kan kiezen voor een loop van 1 of 2 kilometer. Deelname hieraan is gratis, inschrijving is echter wel noodzakelijk. Iedere jeugdloper krijgt een medaille en de eerste drie deelnemers bij zowel de jongens als de meisjes krijgen een mooie beker.

Voor de jeugd van 13 jaar en ouder en volwassenen is er naast de vertrouwde afstand van 5 kilometer dit jaar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de 10 kilometer loop. Deelnemen aan een van deze afstanden kost EUR 3,00.

Starttijden:
– 1 kilometer 11.00 uur
– 2 kilometer 11.30 uur
– 5 kilometer 12.00 uur
– 10 kilometer 13.00 uur

De start en finish zijn bij het Sportplaza Zuiderpark, Oldegaarde 21, 3084 AA, Rotterdam. Inschrijven kan op www.inschrijven.nl of op de dag zelf van 09.30-10.45 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van “Loopgroep Pendrecht”. Hier vindt u eveneens informatie over de trainingsmogelijkheden bij Loopgroep Pendrecht.

De Zuiderparkloop wordt georganiseerd in samenwerking met Thuis Op Straat (TOS) en de Gemeente Rotterdam (gebied Charlois).

 

 

Plaats een reactie